Zodiezijn mooi! Zelfgemaakt door… Kerstwens 2020Dit is één van de Kerstkaartjes die ik dit jaar kreeg. Het is een zelfgemaakte kaart door het team van Mooi Door Mij van Stichting Zodiezijn.
De organisatie koppelt design en commercie aan dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) handicap. Ze coördineert de samenwerking tussen ontwerpers, zorginstellingen en het bedrijfsleven. 

Leuk om te geven 
De opbrengst van het label ‘Mooi door mij’ wordt gebruikt voor de ontwikkeling van deskundigheid en investeringen in dagbesteding projecten.

In mijn ogen een webwinkel die echt de moeite waard is om eens te bezoeken! Ze verkopen veel meer mooie kaartjes, kaarsen en verschillende soorten zeep.
En veel leuks om te geven zoals een ‘Doosje complimenten’, een  Dankjewel– ‘of ‘Brand maar los’ -pakket. Net even anders!

Kijken maar (nog) niet kopen
Ik werd er wel hebberig van, maar heb (nog) niets gekocht. Wat mij betreft een webwinkel die je aan je ‘Favorieten’ mapje mag toevoegen! Heb ik zonet wel gedaan en ik denk dat ik binnenkort een paar cadeautjes (voor mezelf) ga scoren… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.