Over mij

Hallo! Welkom op Petra’s Qluickstep. Ik ben Petra, 34 jaar en ben de schrijver achter dit blog. Ik woon zelfstandig in een fijn appartement aan het water in het Noorden van het land.

Iemand die elke dag met frisse moed en nodige zelfspot het rollende leven aangaat. Maar ook soms diep moet ademhalen om weer energie te verzamelen voor een volgende uitdaging.

Het idee
Spannend om mijn gedachten te delen met (hopelijk) meer mensen dan alleen mijn eigen omgeving! Vlak na een cursus Bloggen startte ik met het opzetten van een blog. Tenminste het idee en hoe ik het zou vormgeven zag ik voor me.
En kwam niet verder dan dat. Eindelijk zijn de denkbeeldige drempels verdwenen en kan ik plezier hebben in schrijven! De motivatie om dit blog te starten? De behoefte aan het delen van mijn eigen ervaring over uiteenlopende onderwerpen. Mensen motiveren tot anders denken, bewustwording vergroten en (meer) communicatie stimuleren tussen mensen zonder en met handicap.

Als je het kunt dromen,
dan kun je het ook doen.

Walt Disney

Positieve noot
Geen ‘firma Klaag & Co’! Wel zal ik mijn verbazing of boosheid uitspreken over situaties die ik mee maak. Of juist heel hard om iets lachen! Stukken schrijven met een gezonde dosis zelfspot, positieve benadering en denken in oplossingen. Met jou, want ik wil juist weten wat jij vindt. Bedenken hoe het ook kan! Om zo misschien een gesprek of goede discussie op gang te brengen. Meer de onwetendheid verkleinen of zelfs wegnemen. Bij jou én bij mij.
Blogs worden afgewisseld met inspirerende teksten, quotes en video’s.

Veel leesplezier!